Betsafe signerer Ørjan Skommo

(Bilde: Privat)

Betsafe inngår et samarbeid med pokerspilleren Ørjan Skommo. Trondheimsmannen er ingen hvem som helst i pokermiljøet, og har blitt Norgesmester ved hele tre anledninger. Nå ser 34-åringen frem til å spille poker med Betsafe-logoen på brystet i tiden som kommer.

– Å få bli en del av Team Betsafe synes jeg er veldig spennende. Det er et kjent navn i miljøet, og det at jeg nå skal få være med på å utvikle et enda bedre produkt for norske pokerspillere blir veldig gøy, sier Skommo.

Den første turneringen trønderen skal spille som Betsafe-spiller er turboturneringen under online-NM. Den går av stabelen allerede på søndag og spilles hos nettopp Betsafe.

– Jeg går for å vinne alt jeg stiller opp i. Målet mitt er å oppnå gode resultater i alle turneringer jeg spiller, sier en offensiv Skommo om sine sjanser i turneringen.

Den siste tiden har Betsafe trappet opp sin satsing på poker. Sjef i Norge er Adam Vella, og han er strålende fornøyd med å få Skommo med på laget.

– Poker er et viktig satsningsområde for oss i Norge, og da er det viktig å ha med oss gode folk på laget, som vet hva miljøet ønsker seg. Vi har et utalt mål om å levere det beste pokerproduktet til det fantastiske, norske pokermiljøet. At Ørjan, i likhet Jon Kyte, vil komme med store bidrag er vi overbevist om, sier en strålende fornøyd Vella, som ikke utelukker at nye navn kan være på vei inn døra:

– Vi er alltid interessert i å knytte til oss dyktige spillere. Vi er i samtaler med et par navn til, så får vi se hva som skjer. Kanskje kommer det noen nye inn døra hos oss snart, sier en ertende Vella, som ikke ønsker å avsløre hvem det eventuelt er snakk om.Skal jakte NM-titler i Dublin


Etter mye frem og tilbake ble det endelig klart at årets Norgesmesterskap i Dublin går av stabelen i månedsskiftet mars og april. En som setter seg på flyet i retning firkløverlandet er Skommo.

– Jeg reiser for å jage NM-tittel nummer fire i Dublin. Jeg er et konkurransemenneske så det skal bli moro å reise over og spille live. Så ser jeg frem til å møte både kjente og ukjente rundt bordene på andre siden av Nordsjøen.

Og for de som ikke kan vente til Dublin med å se Ørjan, har han gode nyheter:

– En del av pakken som Betsafe-spiller er at jeg skal få opp en stream ganske snart. Målet er at den skal bli lærerik, og forhåpentligvis underholdende. Jeg er ikke helt klar til å gå live enda, men det nærmer seg. Følg meg i sosiale medier, så får du med deg når jeg kommer i gang, oppfordrer trønderen.